Peltieristys

Peltieristys on yksi erityisosaamisalueistamme. 35 vuoden aikana meille on tullut vastaan lukemattomia erilaisia pellityksiä erilaisiin kiinteistöihin ja kohteisiin, joten kokeneilla ja osaavilla ammattilaisillamme ei mene sormi suuhun erikoisemmankaan erityiskohteen osuessa kohdalle! Me tiedämme, että laadukkaasti toteutettu peltieristys vaatii standardien mukaiset, laadukkaat materiaalit ja asiansa osaavan, kokeneen asennusporukan – ja meiltä ne löytyvät! Tiimimme on valmis toteuttamaan vaativiakin peltieristysprojekteja ammattitaidolla ja huolellisuudella. Ota yhteyttä!

Peltiosat ketterästi omalta peltiverstaaltamme

Erikoisimmatkaan peltiosat tai eristyskohteet eivät ole meille ongelma tai hidasta asennustyötämme. Meillä on oma peltiverstas, jossa omat kokeneet peltiseppämme valmistavat peltieristyksissä tarvittavat peltiosat. Tämän ansiosta pystymme tekemään peltieristykset ketterästi ja asiakkaamme kohteen erityistarpeet joustavasti huomioiden. Meidän tavoitteenamme onkin tarjota asiakkaillemme ensiluokkaista laatua ja täydellistä tyytyväisyyttä jokaisessa peltieristysprojektissa.

Huolellisella peltierityksellä säästöä

Tarkasti ja huolella tehty peltieristys estää lämpöhävikkiä ja lisää merkittävästi putkistojen käyttöikää – joidenkin putkistojen käyttöikä pitenee useita vuosia. Laadukkaasti toteutettu peltieristys takaa tiiviit putket, jotka eivät vuoda. Peltieristys onkin loistava eristystapa esimerkiksi lämpöputkistojen eristykseen, sillä peltieristys estää lämmön karkaamisen siirron aikana. Pienentynyt lämpöhävikki näkyy säästönä lämmityskustannuksissa.

Ota yhteyttä peltieristyksen erikoisosaajiin

Tarvitsetko ammattitaitoista ja kokenutta kumppania peltieristykseen? Ota yhteyttä peltieristyksen erikoisosaajiimme ja varmista, että tarvitsemasi eristys tehdään tarkasti ja huolella. Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja teemme kaikkemme varmistaaksemme, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Me olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuista palvelua ja alan parhaat peltieristykset! Voit luottaa siis siihen, että meillä on tarvittava osaaminen ja kokemus varmistaaksemme, että peltieristyksesi on toteutettu parhaalla mahdollisella tavalla. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä, niin voimme keskustella lisää tarpeistasi ja löytää parhaan ratkaisun juuri sinulle!

Soita 040 722 4843

LVI- ja peltieristystyöt sekä palokatkot vuosikymmenien kokemuksella

Tarjoamme kattavat LVI- ja peltieristyspalvelut sekä palokatkot yli 35 vuoden kokemuksella. Ota yhteyttä! Asiantuntijamme ovat palveluksessasi! 

Yhteystiedot

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa meille suoraan, tai lähettää sähköpostia.

Yhteydenottolomake

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.