Jäähdytysputkistojen eristys

Kiinteistöissä, joissa on jäähdytetty sisäilma, tulee jäähdytysputket eristää. Eristämällä jäähdytysputkista tulee kondensitiiviitä. Eristykseen käytetään solukumieristeitä. Huolella eristetty tehty putki ei pääsee kondensoimaan tai hikoilemaan kosteutta rakennukseen ja aiheuttamaan kosteusvaurioita.

Laatu ja huolellisuus

Jäähdytysputkistojen eristystyö on tärkeä tehdä laadukkaasti siten, että saumat on huolellisesti liimattuna kiinni alusta loppuun saakka. Laadukkaasti tehty jäähdytysputkien eristys on avainasemassa varmistettaessa, että kiinteistön jäähdytysjärjestelmä toimii tehokkaasti ja että rakennuksen sisäilma pysyy miellyttävänä ilman kosteusongelmia tai vaurioita.

Ilmanvaihtokanavien eristäminen ja terveellinen sisäilma

Puhdas ja raikas sisäilma on hyvinvoinnin ja terveyden kannalta tärkeää. Huono sisäilma myös alentaa työtehoa ja asumisviihtyvyyttä. Usein sisäilman ongelmat johtuvat juuri puutteellisesta tai heikosti toimivasta ilmanvaihdosta. Ilmanvaihtoputkien eristäminen on oleellinen osa toimivaa ilmanvaihtojärjestelmää ja tehokasta ilmanvaihtoa. Asiantuntevasti asennettu ilmanvaihtokanavan eristys ja laadukas eriste suojaavat ilmanvaihtoputkia ja rakennusta lämpöhävikiltä, sekä kosteusvaurioilta ja homeongelmilta.

Miksi valita meidät?

Jäähdytysputkistojen eristyksen asiantuntijat palveluksessasi

Jäähdytysputkistojen suojaamiseksi ja putkistojen energiatehokkuuden optimoimiseksi on tärkeää, että putkiasennukset eristetään huolella ja ammattitaidolla, sekä voimassa olevien säännösten ja suositusten mukaisesti. Myös kondenssi- ja korroosioriskit on osattava huomioida. Onkin tärkeää, että jäähdytysputkistojen erityksen tekee alan kokenut asiantuntija.

01.
Vuosikymmenten kokemus

Vuosikymmenten kokemuksemme jäähdytysputkistojen eristyksestä on opettanut meille kaikki jäähdytysputkistojen erityispiirteet erilaisissa kohteissa.

02.
Laadukas työ kilpailukykyiseen hintaan

Taistelu putkiston korroosiota ja lämpöhävikkiä vastaan alkaa eristyksestä. Me toteutamme laadukkaat eristykset kilpailukykyiseen hintaan. 

03.
Tinkimättömästi aikataulussa 

Meille on kunnia-asia, että eristystyö tehdään sujuvasti ja tarkasti aikataulussa. 

Kuinka jäähdytysputkiston eristys etenee

1. Tarjous

Tarjouksemme on suunnitelmien mukainen ja hintamme ovat kilpailukykyiset

2. Kohteeseen perehtyminen 

Perehdymme kohteeseen ja kohteen vaatimat eristeet ja tavarat työmaalle.

3. Eristystyön toteutus

Toteutamme laadukkaan ja huolellisen erityistyön LVI-työselostuksen mukaisesti. 

4. Oman työmme huolellinen arviointi

Me teemme kaikissa eristysurkoissamme ns. “itselleen luovutuksen” eli käymme perusteellisesti läpi työmme jäljen ja varmistaaksemme työmme korkean laadun ja sen, että tuotteet on asennettu määräysten mukaisesti, siististi ja huolellisesti. 

5. Työn tarkastaminen 

Lopuksi tarkastamme työn yhdessä sinun, asiakkaamme kanssa. 

LVI- ja peltieristystyöt sekä palokatkot vuosikymmenien kokemuksella

Tarjoamme kattavat LVI- ja peltieristyspalvelut sekä palokatkot yli 35 vuoden kokemuksella. Ota yhteyttä! Asiantuntijamme ovat palveluksessasi! 

Yhteystiedot

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa meille suoraan, tai lähettää sähköpostia.

Yhteydenottolomake

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.