Ilmanvaihtokanavien eristäminen

Eristyksen toteutustapa riippuu siitä onko kyseessä paloeristys- vai lämmöneristystarve vai molemmat. Viilennystoiminnoilla varustetut ilmavaihtolaitteet eristetään kondenssitiiviiksi joko paloeristämis- tai lämpöeristämistarpeen vaatimusten mukaisesti.

Mitä hyötyä on ilmanvaihtokanavien eristämisestä

Ilmanvaihtokanavien eristäminen estää ilmanvaihtokanavan sisällä olevan ilman tarpeetonta lämpenemistä tai jäähtymistä. Ilmanvaihtokanavien asiantunteva eristäminen on tärkeää, jotta vältytään lämpöhävikiltä ja kosteuden kertymiseltä ilmanvaihtokanavan ulko- tai sisäpinnalle. Eristäminen parantaakin huomattavasti Ilmanvaihtokanavien energiatehokkuutta. Ilmanvaihtokanavien eristys vaimentaa myös ääntä ja parantaa sisäilman laatua. 

Ilmanvaihtokanavien eristäminen ja terveellinen sisäilma

Puhdas ja raikas sisäilma on hyvinvoinnin ja terveyden kannalta tärkeää. Huono sisäilma myös alentaa työtehoa ja asumisviihtyvyyttä. Usein sisäilman ongelmat johtuvat juuri puutteellisesta tai heikosti toimivasta ilmanvaihdosta. Ilmanvaihtoputkien eristäminen on oleellinen osa toimivaa ilmanvaihtojärjestelmää ja tehokasta ilmanvaihtoa. Asiantuntevasti asennettu ilmanvaihtokanavan eristys ja laadukas eriste suojaavat ilmanvaihtoputkia ja rakennusta lämpöhävikiltä, sekä kosteusvaurioilta ja homeongelmilta.

Kumppanisi ilmanvaihtokanavien eristykseen Varsinais-Suomessa

Me palvelemme kattavalla kokemuksella yksityisasiakkaita ja taloyhtiöitä, rakennusliikkeitä, sekä tuotanto- ja teollisuuslaitoksia kaikissa ilmanvaihtokanavien eristämiseen liittyvissä tarpeissa. Teemme ilmanvaihtokanavien eristykset sekä uudis-, että saneerauskohteisiin ja toteutamme kaikki yritykset laadukkailla, CE-hyväksytyillä materiaaleilla. Palvelemme Turussa, Turun alueella ja muualla Varsinais-Suomessa.

Olemme erikoistuneet talotekniikka-alaan ja meille laadukas työ ja tyytyväinen asiakas ovat kunnia-asioita. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 2000, joten kokemuksemme on kattava. Voit siis huoletta luottaa ilmanvaihtokanavien eristyksen ammattilaisiin. Ota yhteyttä, asiantuntijamme ovat palveluksessasi!

LVI- ja peltieristystyöt sekä palokatkot vuosikymmenien kokemuksella

Tarjoamme kattavat LVI- ja peltieristyspalvelut sekä palokatkot yli 35 vuoden kokemuksella. Ota yhteyttä! Asiantuntijamme ovat palveluksessasi! 

Yhteystiedot

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa meille suoraan, tai lähettää sähköpostia.

Yhteydenottolomake

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.